Nieuws


19 september 2019

Feestelijke start verkoop!

Afgelopen woensdag beleefden we samen met de vele geïnteresseerden een feestelijke start verkoop van Strand Noord Nesselande! Voor deze gelegenheid was er tijdelijk een speciaal verkoopcentrum geplaatst op de locatie. Alle verkoopstukken zijn ook digitaal in te zien op www.strandnoordnesselande.nl. Inschrijven kan online tot uiterlijk 29 september 23:00 uur.


22 juli 2019

Bereid u alvast voor op de officiële start verkoop op 18 september!

Op woensdag 18 september organiseren wij de officiële start verkoop van Strand Noord Nesselande. De locatie maken wij later bekend maar de tijd kunt u alvast noteren in uw agenda: 19.30 uur t/m 21.30 uur. Tijdens deze avond staan wij u samen met de makelaars graag te woord.

De pre-sale heeft ons laten zien dat de interesse groot is. Daarom adviseren wij u om u alvast voor te bereiden op het moment de verkoop echt van start gaat. Hieronder een aantal tips.

Tip 1

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en like de Facebookpagina om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Tip 2

Oriënteer u nu alvast op de woningen. Welke types of bouwnummers hebben uw voorkeur?

Tip 3

Heeft u vragen? Neem dan nu alvast contact op met de makelaars of maak een lijstje voor tijdens de start verkoop.

Tip 4

Bij aanvang van de start verkoop op 18 september zetten wij het officiële inschrijfformulier open op deze website. U kunt zich vanaf dat moment dus al inschrijven.

Tip voor pre-sale inschrijvers

Heeft u zich ingeschreven voor de pre-sale? Gefeliciteerd, u geniet straks van het early-bird voordeel! Houd er wel rekening mee dat uw pre-sale inschrijving geen officiële inschrijving betreft. Dit betekent dat u na 18 september het officiële inschrijfformulier moet invullen op deze website.


22 juli 2019

save the date.jpg
 

Op 7 juli jl. is de inschrijfperiode voor de pré-sale met succes afgerond.

Met trots kunnen we melden dat het zover is, de verkoop van de woningen en appartementen van Strand Noord gaat van start! De officiële uitnodiging volgt na de vakantieperiode, maar u kunt woensdag 18 september tussen 19.30 en 21.30 uur alvast in uw agenda noteren. Nadere informatie over de locatie volgt in de officiële uitnodiging. Tijdens deze dag heeft u de primeur om als een van de eersten de prachtige verkoopbrochure te ontvangen en u verder te laten informeren door het makelaarsteam.


3 juli 2019

Pre-sale loopt nog tot zondag 7 juli 23:59 uur!

Mocht u zich nog niet ingeschreven hebben voor de exclusieve pre-sale, u kunt nog steeds gebruik maken van het ‘early bird’ voordeel! Mis deze kans niet!

als ‘early bird’ wordt u als een van de eersten in de gelegenheid gesteld om in aanmerking te komen voor uw voorkeurswoning zodra de verkoopstukken compleet beschikbaar zijn en de verkoop is gestart. 

Speciaal voor Strand Noord Nesselande hebben wij een digitaal ‘voorselectie platform’ gebouwd. Via woningaanbod krijgt u vooruitlopend op de definitieve verkoopinformatie alvast een sneak preview van de woningen in het plan. Per woning kunt u de tot op heden bekende specificaties, zoals de gebruiksoppervlakte zien. Ook zijn de plattegronden op basis van het definitief ontwerp beschikbaar, zij het nog een beetje kaal en niet ingericht. De VON-prijzen staan indicatief vermeld als bandbreedte omdat we nog volop aan het rekenen zijn met de bouwkosten.

Veel belangstelling

Op 14 juni jl. is de pré-sale van start gegaan en sindsdien heeft u de mogelijkheid u (voorlopig) in te schrijven voor een specifiek bouwnummer en daarmee gebruik te maken van het ‘early bird’ voordeel. Tot op heden zijn wij overweldigd door de grote interesse en de complimenten die wij van vele van u in ontvangst hebben mogen nemen.

Start verkoop

Het reclamebureau is op dit moment volop bezig om alle informatie samen te vatten in de verkoopbrochure. Naar verwachting zijn de definitieve verkoopstukken in september gereed en kunnen wij eind september 2019 starten met de verkoop. Wij brengen u direct op de hoogte als de datum definitief is!


13 juni 2019

Update!

Er is veel werk verzet! Wij zijn dan ook verheugd dat wij u hierbij een update kunnen geven van de stand van zaken. 

Website

Via de website hebben wij de afgelopen tijd steeds meer nieuwe informatie met u kunnen delen zoals de kenmerken van de woningen en bandbreedtes van de prijzen. Onder het kopje Woningaanbod vindt u al deze informatie.

Pre-sale

Zoals de planning er nu uitziet, starten wij binnen enkele weken met de pre-sale van de Strand Noord. Momenteel treffen we daarvoor de laatste voorbereidingen. 

De pre-sale houdt in dat nog niet alle verkoopinformatie geheel beschikbaar is, maar dat wij op dat moment via de website alvast de zo goed als definitieve plattegronden en gevelimpressies met u kunnen delen.

Zodoende kunt u al een mening vormen over de woning van uw voorkeur. Omdat wij op dat moment parallel nog de laatste details van de woningen uitwerken, geven we tijdens de pre-sale een bandbreedte aan van de verkoopprijzen.

Als ‘early bird’ kunt u zich tijdens de pre-sale inschrijven op de woning(en) van uw voorkeur. Deze voor-inschrijving geeft u de unieke kans om als een van de eersten een optie te nemen zodra de verkoop officieel is gestart voor het grote publiek. 

Verkoop

De officiële verkoop start naar verwachting eind september. Op dat moment zullen ook de verkoopbrochures gereed zijn.


18 december 2018

Strand Noord Nesselande

Vogelvlucht: Ontwerp Strand Noord Nesselande

Vogelvlucht: Ontwerp Strand Noord Nesselande

Nederlandse Bouw Unie (NBU) heeft de marktselectieprocedure Noorderstrand Nesselande gewonnen. Het plan, dat Strand Noord gaat heten, biedt ruimte voor 15 Strandhuizen, 6 Kadewoningen en 9 Steigervilla’s. Ook worden 25 appartementen in Het Paviljoen gerealiseerd, variërend in woonoppervlakte van 95 tot 155 m2 met royale terrassen. Het ontwerp is in handen van JMW Architecten uit Tilburg, een bureau met een modern handschrift en strakke detaillering. 

Hoogwaardige nieuwe woningen in Nesselande

De bouwlocatie ligt rondom de Kretalaan aan het noordelijkste puntje van de boulevard en daarmee direct naast het strand van de Zevenhuizerplas. Met de komst van het plan gaat geen strand verloren. Nesselande is een gewilde woonbuurt in Rotterdam. De locatie ligt op een steenworp afstand van het winkelcentrum Boulevard en de voorzieningen in Nesselande. 

De privé buitenruimtes van alle woningtypes sluiten naadloos aan bij de omgeving van water, duinlandschap en strand. Naast de zichtlijnen die in het bestemmingsplan in 2014 zijn opgenomen, zijn de Strandhuizen voorzien van een aaneengesloten begane grond met versmalde verdieping(en). Deze semi-geschakelde woning bevordert de doorkijk vanuit de Siciliëboulevard.

Door de vrijstaande Steigervilla’s in kleine aantallen in het water te groeperen ontstaan ook daar goede zichtlijnen. De Kadewoningen worden als tweekapper uitgevoerd en hebben zowel voor als achter de woning een buitenruimte.De privé buitenruimtes van alle woningtypes sluiten naadloos aan bij de omgeving van water, duinlandschap en strand. Naast de zichtlijnen die in het bestemmingsplan in 2014 zijn opgenomen, zijn de Strandhuizen voorzien van een aaneengesloten begane grond met versmalde verdieping(en). Deze semi-geschakelde woning bevordert de doorkijk vanuit de Siciliëboulevard. Door de vrijstaande Steigervilla’s in kleine aantallen in het water te groeperen ontstaan ook daar goede zichtlijnen. De Kadewoningen worden als tweekapper uitgevoerd en hebben zowel voor als achter de woning een buitenruimte.

Impressie Strandhuizen en Het Paviljoen Strand Noord Nesselande

Impressie Strandhuizen en Het Paviljoen Strand Noord Nesselande

Appartementen

Het appartementengebouw Het Paviljoen vormt een stedenbouwkundig landmark op de kop van het strand met uitzicht over de Eendragtspolder en over de plas. De wandelboulevard parallel aan het openbare strand van de Zevenhuizerplas wordt doorgetrokken langs de Strandhuizen en eindigt op het plein voor Het Paviljoen. Een kunstwerk, zitgelegenheden en parkeerplaatsen voor surfers geven een levendige functie aan het openbare plein.

Duurzame woningen

Duurzaamheid is op stedenbouwkundig en bouwkundig niveau afgestemd in het plan. Op alle aspecten komt de GPR-score (Gemeentelijke Praktijk Richtlijn, geeft inzicht in de aspecten voor duurzaam bouwen) hoger uit dan 8,0. De aandacht voor duurzame stedenbouw komt terug in de groene planopzet: het verweven van groen en water, de ruimte die geboden wordt aan voetgangers en fietsers en de materiaalkeuze. Voor de woningen geldt dat de daken worden voorzien van zonnepanelen, die stroom leveren voor de woningen en elektrische auto’s. 

Net als in de rest van de wijk is gekozen voor stadsverwarming (restwarmte) als energievoorziening. Optimale zonoriëntatie en isolatie, hergebruik van materialen en flexibele indeling van de woning dragen bij aan de duurzaamheid van de woningen.


Impressie Steigervilla’s Strand Noord Nesselande

Impressie Steigervilla’s Strand Noord Nesselande

Parkeren

Alle bewoners kunnen op eigen terrein parkeren en Het Paviljoen krijgt een halfverdiepte parkeervoorziening onder het gebouw. Bij de inrichting van het openbaar gebied wordt gerefereerd aan het karakter van een duinlandschap met inpassing van parkeerplaatsen voor bezoekers en fietsparkeren.

Planning nieuwbouw

De woningen worden technisch uitgewerkt waarna de omgevingsvergunning kan worden aangevraagd. We koersen op start verkoop in het 2e kwartaal en start bouw in het 4e kwartaal van 2019.

NBU heeft ruime ervaring met woningbouwprojecten in binnenstedelijke gebieden, waaronder ook in de Rotterdamse regio. Het plan van NBU overtuigt door een eigentijds ontwerp van het plangebied dat zowel aansluit bij de bestaande kwaliteiten van de naastgelegen woongebouwen aan de Siciliëboulevard, alsmede een geheel eigen identiteit heeft en daarmee een hoogwaardig woonmilieu vormt.

Impressie Kadewoningen Strand Noord Nesselande

Impressie Kadewoningen Strand Noord Nesselande